LEI

En af Danmarks få akkrediterede serviceleverandører af LEI-koder

TJENESTER

TJENESTER

Her fortæller vi lidt om de tjenester, som vi tilbyder vores kunder.

Vores speciale er LEI-registrering i overordnet forstand, og vi er godkendt af Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF). Du kan læse mere om LEI her.

ASSISTERET REGISTRERING

Assisteret registrering er en løsning til dem, der vil foretage en LEI-registrering for tredjepart. På de fleste punkter er det som at foretage en almindelig ansøgning om LEI-udstedelse. Assisteret registrering giver blandt andet moderselskaber mulighed for at ansøge om LEI-kode for deres datterselskaber og investeringsselskaber mulighed for at ansøge om LEI-kode til deres fonde. Derudover giver det finansielle institutioner mulighed for at ansøge på vegne af deres kunder via fuldmagt.

BULKREGISTRERING

Dette er en tjeneste, som gør repræsentanter for et stort antal juridiske enheder i stand til at ansøge om simultan udstedelse af LEI-koder ved at indsende de nødvendige virksomhedsoplysninger i form af enkle Excel-skabeloner. Når du er logget ind som bruger i portalen, kan du enkelt downloade disse skabeloner.

LEI-SUREMATCH

For at kunne sammenligne for eksempel interne kunderegistre med GLEIS er der behov for kraftfulde algoritmer, som kan sammenligne poster, der er blevet registreret på forskellige måder og med forskellige parametre. For at lette den såkaldte LEI-sammenligning tilbyder vi tjenesten LEI-SureMatch, som giver adgang til softwaren Congruous, der er udviklet til kompleks sammenligning og afstemning af data.

Akkrediteret agent for LEI-udstedelse